Građevinarstvo, transport i špedicija

Građevinsko tržište je veliko, rastuće, rascjepkano, regionalno fluktuirajuće, heterogeno, rizično i s velikom konkurencijom. 

Budite realni u građevinarstvu

Kako bi tvrtke preživjele i rasle na međunarodnoj građevinskoj sceni punoj prilika i prijetnji, prije svega moraju voditi računa o stalnom povećanju konkurentnosti, odabrati primjeren način ulaska na ciljano tržište te upravljati rizicima povezanima s međunarodnim građevinskim projektima, osobito prilikom poslovanja u zemljama u razvoju. Početkom gospodarske krize dogodio se velik pad građevinske aktivnosti. Zbog sloma tržišta nekretninama, pada inozemnih izravnih ulaganja te usporavanja i zaustavljanja državnih ulaganja u infrastrukturu prepolovili su se i prihodi građevinske industrije kao i broj zaposlenih.

Analizom i aktivnim praćenjem trendova građevinske industrije i pripadajućih djelatnosti stječemo saznanja kako da učinkovitije koristite svoju imovinu te postignete veću profitabilnost. 25ogodišnje iskustvo omogućava nam da s lakoćom analiziramo Vaše financijske izvještaje, izračunavamo ekonomičnost poslovanja, upozoravamo na stupanj zaduženosti te uočavamo potencijalne probleme sa likvidnošću.

get-in-touch

Stupite u kontakt

Bez obzira kakvo vaše pitanje bilo, naš tim će vas uputiti u pravom smjeru

Započnite razgovor
x
x

Podijeli na:

Kopiraj link u clipboard:

Kopirano u clipboard Kopiraj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće