Poljoprivredna i prerađivačka industrija

Pomažemo da poljoprivreda, sektor hrane i pića te prerađivačka industrija rastu preko granice.

Poljoprivredni i prehrambeni sektor suočen je sa velikim brojem globalnih trendova koji utječu na poslovanje, uključujući globalizaciju lanaca opskrbljivača hranom, ubrzane tehničke inovacije, pojačane regulatorne standarde i više gladnih usta za hraniti nego ikad prije. Što ti trendovi znače za lokalne poljoprivrednike i kompanije koje posluju u poljoprivrednom i prehrambenom sektoru? I koje mogućnosti oni pružaju? Naše iskustvo u tom području može pomoći kompanijama pronaći odgovore na ta pitanja i pomoći im da slijede održiv poslovni rast. 

Predanost kultiviranja uspjeha u svakom godišnjem dobu

Stručnjaci HLB Revidicona na usluzi su svojim klijentima iz poljoprivrednog i prehrambenog sektora već 25 godina. Poljoprivredniku, poljoprivreda je utkana u njegov DNA. Mi to razumijemo. Upravljati fluktuirajućim troškovima goriva i gnojiva, pratiti zakonske promjene i razmišljati o planu uspjeha je više od posla s punim radnim vremenom. To je vaš život. Zbog toga mi brinemo o vašim poslovnim interesima s najvećom brigom. Uzimamo vremena da vas upoznamo, razumijemo vaše potrebe, povežemo vas sa pouzdanim HLB savjetnicima i isporučimo vam uslugu krojenu po mjeri za rast vrijednosti vaše kompanije i klijenata.

Sektor hrane i pića pod povećanim je pritiskom potrošača i regulatora da isporuči održive, visoko kvalitetne hranjive proizvode. Kao poslovni lider u tom sektoru, poslujete u visoko konkurentnom, globalnom okruženju. Kako bi vam pomogli minimizirati rizik i uhvatiti prilike da stvorite poslovnu prednost, potreban vam je tim stručnjaka koji razumiju tržište. Tim stručnjaka HLB Revidicona za poljoprivredu i sektor hrane i pića objedinjuje razumijevanje pojedine industrije i godine iskustva u radu sa lokalnim i regionalnim klijentima, kako bi isporučio uslugu prilagođenu rastu poslovanja svakog pojedinog klijenta.

get-in-touch

Stupite u kontakt

Bez obzira kakvo vaše pitanje bilo, naš tim će vas uputiti u pravom smjeru

Započnite razgovor
x
x

Podijeli na:

Kopiraj link u clipboard:

Kopirano u clipboard Kopiraj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće