Porezno savjetovanje

Poduzeća koja posluju u zemlji i inozemstvu u potpunosti mogu se u potpunosti osloniti na naše porezne stručnjake.

Pružamo Vam cijeli spektar poreznih usluga za one čija strategija uključuje mobilnost, kako radnika, tako i ostalih usluga iz porezne nadležnosti. Svjesni smo činjenice da međunarodne aktivnosti dolaze u različitim oblicima i da su porezni sustavi sve kompleksniji. Svaki posao je jedinstven na svoj način iz kojeg proizlaze i porezni izazovi koji zahtijevaju individualni pristup i stručnu podršku.

Pomažemo vam da izvučete najviše iz svojih poreznih obveza

Naš tim iskusnih poreznih stručnjaka spreman je odvojiti dovoljno vremena kako bi razumjeli posebnost svakog klijenta, kreirali uslugu koja odgovara specifičnim potrebama i na koncu smanjili porezne opterećenje. S toga, pomažemo Vam da razumijete porezne propise te da se na najbolji način uskladite s njima radi uspostavljanja poslovanja u zemlji i inozemstvu.

Osim u Hrvatskoj, kod poslovanja s inozemstvom ne samo da se pokušavaju iskoristiti sve mogućnosti koje se pružaju, već je potrebno biti dorastao cjelokupnoj kompleksnosti koje takvo poslovanje zahtjeva. Obavljanje poslovnih procesa u inozemstvu znači poslovati u različitim uvjetima koje uključuju različite nadležnosti, različite porezne sustave, zakonodavne okvire i slično. Zadovoljenje navedenih elemenata ne predstavlja garanciju poslovnog uspjeha klijenta. Postizanje rasta i razvoja društva i održive konkurentske prednosti ostvaruje se međusobnom povezanošću porezne i poslovne strategije. Zvuči komplicirano? Ne ako uz sebe imate tim poreznih stručnjaka koji će Vam u tome pomoći.

Naša specijalnost

  • Financijsko savjetovanje
  • Računovodstveno i porezno savjetovanje
  • Procjene i investicijski elaborati, Kompilacije, Uvidi u financijsko poslovanje, Nagodbe u dužničko-vjerovničkim sporovima
  • Zakonska revizija financijskih izvještaja
  • Uvid u poslovanje
  • Interna kontrola i interna revizija
  • Forenzična revizija
  • Revizija projekata financiranih iz EU fondova
  • Financijski i porezni due diligence
x
x

Podijeli na:

Kopiraj link u clipboard:

Kopirano u clipboard Kopiraj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće