O nama

HLB Revidicon svoje profesionalne usluge na tržištu pruža od 1993. godine. Društvo posjeduje dopuštenje za rad Ministarstva financija Republike Hrvatske i član je Hrvatske revizorske komore. Stručan tim od deset djelatnika, od čega šest ovlaštenih revizora, garancija su visoke kvalitete naših usluga i profesionalnosti kako bi naši klijenti s punim povjerenjem ostvarili svoje strateške i poslovne ciljeve.

HLB Revidicon obavlja usluge revizije, računovodstvenog i poreznog savjetovanja te druge usluge u skladu sa Zakonom o reviziji.

U cilju daljnjeg razvoja i napredovanja, HLB Revidicon je od 2008. godine član globalne mreže HLB International. Kao dinamička mreža neovisnih društava za reviziju i porezno savjetovanje, HLB International je vodeća globalna mreža koja uključuje lokalna, visoko ugledna društva, koja su najčešće u top 12 u svojim zemljama. Već više od 40 godina, HLB International prisutan je u više od 150 zemalja, s više od 30.000 zaposlenih, uključujući partnere u preko 900 ureda članova diljem svijeta.

get-in-touch

Stupite u kontakt

Bez obzira kakvo vaše pitanje bilo, naš tim će vas uputiti u pravom smjeru

Započnite razgovor
x
x

Podijeli na:

Kopiraj link u clipboard:

Kopirano u clipboard Kopiraj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće