Revizija

Jer nikada nije bilo važnije imati povjerenja u revizore, HLB Revidicon teži da se osigura da se revizija obavlja prema najvišim poslovnim standardima.

Kada se govori o reviziji, od vitalnog je značaja da imate povjerenja u svog revizora. Kvaliteta obavljene revizije od temeljne je važnosti da bi se održalo povjerenje u proces financijskog izvještavanja i integritet financijskih informacija. Zbog toga, mi u HLB Revidiconu, kontinuirano radimo kako bi osigurali da se revizija obavlja prema najvišim standardima kvalitete globalne HLB International mreže. Usluge revizije pružamo mnogim klijentima diljem Hrvatske. Iskustvo revizijskih timova koji pokrivaju različite industrije i sektore, omogućuje nam da se usredotočimo na ključna područja rizika, adekvatnost postavljenih internih kontrola i potencijalna područja prevara.

Jačanje vaše vjerodostojnosti

Pružanje usluge revizije financijskih izvještaja ključni su dio poslovanja, kako HLB Revidicona, tako i globalne mreže koje smo član i kontinuirano inzistiramo na izvrsnosti u tom području – usvajanjem novih tehnologija, implementirajući nove metodologije i stalno biti u vrhu trenutnih zbivanja i promjena, što uključuje promjene u zakonodavstvu i međunarodnim standardima. Predani smo tome da usluge koje pružamo budu na visokoj tehnološkoj razini, poštujući ugovorene rokove, pridajući pažnju detaljima, poštujući vaše vrijeme i vaš raspored, bilo da ste subjekt od javnog interesa, društvo u privatnom vlasništvu, neprofitna organizacija, jedinica lokalne i područne(regionalne) samouprave ili društvo u državnom vlasništvu. Naš profesionalni revizorski tim kod svakog revizijskog angažmana teži isporučiti dodanu vrijednost.

Naša specijalnost

  • Financijsko savjetovanje
  • Računovodstveno i porezno savjetovanje
  • Procjene i investicijski elaborati, Kompilacije, Uvidi u financijsko poslovanje, Nagodbe u dužničko-vjerovničkim sporovima
  • Zakonska revizija financijskih izvještaja
  • Uvid u poslovanje
  • Interna kontrola i interna revizija
  • Forenzična revizija
  • Revizija projekata financiranih iz EU fondova
  • Financijski i porezni due diligence
get-in-touch

Stupite u kontakt

Bez obzira kakvo vaše pitanje bilo, naš tim će vas uputiti u pravom smjeru

Započnite razgovor
x
x

Podijeli na:

Kopiraj link u clipboard:

Kopirano u clipboard Kopiraj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće