Revizija

Danas je od izuzetnog značaja imati povjerenje u revizore, stoga mi u REVIDICON-u težimo obavljanju revizije po najvišim standardima.

Naši postupci obavljanja revizije usmjereni su na razumijevanja poslovnih procesa klijenata i rizika kojima su izloženi, a dugogodišnje iskustvo, kvaliteta i stručnost pružanja revizijskih usluga omogućuje Vam povjerenje u naš rad. Usluge revizije pružamo klijentima različitih djelatnosti diljem Republike Hrvatske.

Naši revizijski timovi omogućavaju usredotočenost na ključna područja rizika, adekvatnost postavljenih internih kontrola i potencijalna područja prevara na temelju iskustva iz različitih grana djelatnosti i sektora.

Revizijska usluga na visokoj tehnološkoj razini

Ključan dio poslovanja našeg društva je pružanje usluga revizije financijskih izvještaja pri čemu pažnju usmjeravamo prema izvrsnosti u tom području - usvajajući nove tehnologije, implementirajući nove metodologije i ono što je najvažnije, uključenosti u stalne promjene i zbivanja prije svega u zakonodavstvu i u međunarodnim standardima.

Poštujući ugovorene rokove, obraćajući pozornost na detalje uz prilagodbu s Vašim vremenom i rasporedom nastojimo Vam pružiti revizijsku uslugu na visokoj tehnološkoj razini bez obzira da li ste društvo od javnog interesa, društvo u privatnom vlasništvu, neprofitna organizacija, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave ili društvo u državnom vlasništvu. S obzirom na različitost područja koja pokrivamo revizijskim uslugama, naš profesionalni revizorski tim ulaže maksimalne napore kako bi Vam prilikom obavljana revizijskog angažmana pružio dodanu vrijednost.


x
x

Podijeli na:

Kopiraj link u clipboard:

Kopirano u clipboard Kopiraj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće