Politika privatnosti

Mi u poduzeću REVIDICON d.o.o. imamo za cilj zaštititi vašu privatnost.
Ova Politika (zajedno s drugim povezanim dokumentima) određuje koje vaše osobne podatke prikupljamo i način na koji ih koristimo.

Osobni podaci koje možemo prikupiti od vas

Prikupljamo osobne podatke o vašim posjetima Internetskoj stranici, uključujući, ali neograničavajući se na podatke o prometu, lokaciji, web zapise, anketne sadržaje i sadržaje iz kontakt obrazaca te druge obavijesne podatke i resurse kojima pristupate. Zbirka navedenih osobnih podataka ubuduće će olakšati vaš posjet Internetskoj stranici jer ćemo vam moći predložiti relevantne sadržaje za vas na temelju lokacije s koje pristupate Internetskoj stranici.
Prikupljamo sve informacije koje nam šaljete kada koristite naše kontakt obrasce (na primjer “Kontaktirajte nas”, “Pošaljite nam poruku”) te osobito ime, prezime, adresa e-pošte, telefonski broj, …
Prikupljanje vaših osobnih podataka putem naših kontakt obrazaca ne predstavlja zakonski ili ugovorni zahtjev; međutim, napominjemo da su polja označena zvjezdicom (*) obavezna polja, jer nam je navedena informacija potrebna kako bismo postupili ili odgovorili na vaš zahtjev. Dijeljenje ostalih informacija ili osobnih podataka prilikom ispunjavanja naših obrazaca za kontakt temelji se na vašoj slobodnoj odluci. U slučaju da nas kontaktirate, zabilježiti ćemo tu korespondenciju.
Vaše osobne podatke koristimo za izravni marketing putem elektroničke pošte kada na to izričito pristanete u odgovarajućem kontakt obrascu. U bilo kojem trenutku možete ukinuti primanje budućih marketinških poruka.
Možemo pohranjivati kolačiće kako je to detaljnije objašnjeno u našoj http://www.revidicon.hr

Kako koristimo vaše osobne podatke

Prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • za prilagodbu sadržaja i usluga vašim interesima
 • za pružanje odgovora na vaše zahtjeve ili pitanja kad nas kontaktirate
 • za informiranje o drugim uslugama koje bi vas mogle zanimati – kao što su brošure ili informacije o nadolazećim HLB Revidicon d.o.o. događanjima
 • za izradu, objavu i poboljšanje sadržaja i usluga koje su vam najvažnije
 • za prilagodbu prikazivanja sadržaja i usluga na internetskoj stranici na način koji najviše odgovara vama i vašem uređaju
 • za ponudu korištenja interaktivnih funkcija naše internetske stranice ukoliko to želite
 • za daljnji razvoj i unaprjeđenje internetske stranice, naših usluga i sustava kako bi vam bili korisniji

Korištenje navedenih osobnih podataka dopušteno je zakonskim odredbama o zaštiti osobnih podataka koje se primjenjuju jer je to:

 • nužno za potrebe naših legitimnih interesa u ispunjavanju gore navedenih ciljeva, a te interese u svakom slučaju ne nadjačavaju vaši privatni interesi;
 • u nekim slučajevima neophodno za ispunjavanje naših zakonskih ili statusnih obaveza, primjerice, priopćavanje podataka nadležnim državnim tijelima, agencijama ili tijelima vlasti; ili
 • u nekim slučajevima, nužno za izvršavanje zadataka koji se provode u javnom interesu i kada koristimo posebne kategorije osobnih podataka, potrebnih za uspostavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih interesa ili kada se obrada odnosi na osobne podatke u javnoj domeni;
 • u određenim okolnostima, obrada se provodi u skladu s vašom suglasnošću, a koju nam dajete s vremena na vrijeme, kao kada se prijavite za primanje promidžbenih poruka, obavijesti i vijesti putem e-pošte.

S vremena na vrijeme obrađujemo vaše osobne podatke bez ljudskog posredovanja. REVIDICON d.o.o. može koristiti automatizirane sustave/obrade i automatizirano donošenje odluka (kao što je profiliranje) kako bi poslovnim klijentima i vama pružili tražene usluge. Primjerice, kada naši poslovni klijenti traže kandidate za posao možemo pretražiti naše postojeće liste kandidata korištenjem automatiziranih kriterija koji uzimaju u obzir vašu dostupnost, vještine, plaću te u nekim slučajevima prethodne povratne informacije koje smo dobili od naših poslovnih klijenata kako bismo sastavili popis odabranih kandidata koji rangira kandidate koji na najbolji način zadovoljavaju potrebe poslovnog klijenta. To znači da ponekad vaša pozicija u rangiranju može biti viša nego pozicija drugih kandidata ovisno o tome kako se navedeni čimbenici podudaraju s potrebama poslovnog klijenta.

Razdoblja pohrane vaših osobnih podataka ovise o svrsi za koju se ti podaci obrađuju, kao i o odgovarajućim sredstvima kojima su takvi osobni podaci obrađeni. Nije moguće ovim Pravilima odrediti različita razdoblja pohrane u razumno jasnom obliku. Kriteriji koji se koriste za određivanje primjenjivog razdoblja pohrane za pohranu osobnih podataka navedenih u ovim Pravilima su da

 • (i) je pohrana nužna za ostvarivanje odgovarajuće svrhe,
 • (ii) potrebna za održavanje poslovnog odnosa s vama,
 • (iii ) utemeljena na vašoj privolim, i / ili
 • (iv) određena primjenjivim zakonskim odredbama o pohrani

Dijeljenje s trećima

Kako bismo si olakšali učinkovito korištenje vaših podataka i osigurali vam najbolji sadržaj i / ili usluge, ponekad smo dužni otkriti vaše podatke trećima. Međutim, to je moguće samo u sljedećim slučajevima:
S dobavljačima, izvođačima i zastupnicima: s vremena na vrijeme možemo uključiti ili zaposliti druga poduzeća i pojedince da za nas obavljaju određene poslove. Primjerice usluge poslužitelja i / ili održavanje sadržaja internetske stranice ili omogućavanje određenih usluga sadržanih na internetskoj stranici, pružanje marketinških usluga ili pružanje financijskih izvještaja na vaš zahtjev. Navedene osobe imat će pristup samo vašim osobnim podacima za potrebe obavljanja njihovih funkcija, a koje ne smiju koristiti ni u koje druge svrhe. Ti primatelji morat će poštovati ugovorne obveze o privatnosti i povjerljivosti.

IP adrese i kolačići

Možemo prikupljati podatke o vašem računalu, uključujući dostupne podatke o IP adresi, operativnom sustavu i vrsti pretraživača, za upravljanje sustavom i za slanje navedenih informacija u agregiranom obliku našim oglašivačima. Riječ je o statističkim podacima o pretraživanju i uzorcima pretraživanja naših korisnika koji ne sadrže identifikacijske podatke o pojedincu.
Iz istog razloga, pomoću datoteke kolačića pohranjene na vašem uređaju, možemo prikupljati općenite informacije o načinu na koji koristite Internet. Kolačići nam služe za poboljšanje internetske stranice i za pružanje bolje i personalizirane usluge. Za više informacija o korištenju kolačića na internetskoj stranici pogledajte našu Politiku o korištenju kolačića: http://www.revidicon.hr/politika-o-koristenju-kolacica/
Ako se vašim računalom služe druge osobe, savjetujemo vam da ne odabirete ponuđenu opciju “zapamti moje podatke” za pohranjivanje određenih informacija koje ste unijeli.

Gdje pohranjujemo i obrađujemo vaše osobne podatke

Kao što je objašnjeno u odjeljku “Dijeljenje s trećima”, dijelimo vaše osobne podatke sa sljedećim osobama:
S dobavljačima, izvođačima ili zastupnicima kao trećim stranama: ukoliko koristimo dobavljače, izvođače ili zastupnike kao treću stranu, vaši osobni podaci ostaju pod našom kontrolom te zadržavamo kontrolu kako bismo osigurali da su vaši osobni podaci primjereno zaštićeni.

Nastojimo poduzeti sve korake koji su opravdano nužni kako bismo osigurali sigurno korištenje vaših osobnih podataka u skladu s ovom Politikom.

Prenosimo li vaše podatke izvan Europske unije?

Možemo prenositi i obrađivati vaše osobne podatke u jednoj ili više drugih zemalja, unutar ili izvan Europske unije. Vaše podatke prenositi ćemo izvan EU samo u zemlje za koje Europska komisija odluči da osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite ili u zemlje u kojima je REVIDICON d.o.o. poduzela odgovarajuće mjere zaštite kako bi se osigurala privatnost vaših podataka.

Sigurnost podataka

Iako ćemo učiniti sve kako bi zaštitili vaše osobne podatke, slanje informacija putem interneta nije u potpunosti sigurno te stoga ne možemo jamčiti sigurnost vaših osobnih podataka koji se šalju na internetsku stranicu ili bilo kojoj trećoj strani. Svaki takav prijenos je na vašu vlastitu odgovornost. Jednom kada dobijemo vaše podatke i pošaljemo ih trećim stranama, koristimo stroge procedure i odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo onemogućili neovlašteni pristup, promjenu, brisanje ili prijenos navedenih osobnih podataka.

Vaša prava

Kako možete pristupiti, ispraviti i obrisati vaše osobne podatke

Prema važećim propisima o zaštiti osobnih podataka imate sljedeća prava:
Pravo na pristup i dobivanje kopije vaših osobnih podataka koji se obrađuju: Imate pravo tražiti potvrdu da li obrađujemo bilo koji od vaših osobnih podataka. U slučaju kada obrađujemo vaše osobne podatke, možete ostvariti pristup vašim osobnim podacima i određenim informacijama o tome kako ih obrađujemo. U određenim slučajevima možete zatražiti da vam pošaljemo kopiju vaših podataka u elektroničkom obliku.
Pravo na ispravak vaših osobnih podataka: Ukoliko dokažete da osobni podaci koje posjedujemo o vama nisu točni, možete zatražiti ispravak netočnih osobnih podataka koje se na vas odnose
Pravo na brisanje („pravo na zaborav“): U određenim okolnostima imate pravo ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na vas odnose. Zahtjev za brisanjem osobnih podataka koji se na vas odnose možete podnijeti u bilo kojem trenutku, a REVIDICON d.o.o. će procijeniti da li vaš zahtjev za brisanjem treba odobriti. Pravo na brisanje uvjetovano je zakonskim pravima ili obvezama koje možda moramo poštivati radi zadržavanja podataka. U slučajevima kada, sukladno zakonu, utvrdimo da zahtjev za brisanjem vaših osobnih podataka treba odobriti, REVIDICON d.o.o. će to učiniti bez nepotrebnog odgađanja.

U svrhu ostvarivanja vaših prava, možete nas kontaktirati na sljedeću adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
U opsegu u kojemu obrađujemo vaše osobne podatke na temelju Vaše privole, imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade provedene na temelju vaše privole prije njezina povlačenja.
U pogledu obrade vaših osobnih podataka također imate pravo na pritužbu nadzornom tijelu kod vašeg lokalnog tijela za zaštitu osobnih podataka.

Marketinške poruke

Samo ukoliko ste dali suglasnost slati ćemo vam marketinške poruke putem e-pošte.
U pravilu ćemo vam ponuditi potvrdni okvir na obrascima koji koristimo za prikupljanje vaših osobnih podataka u kojima, ako pristanete primati marketinške poruke, morate kliknuti unutar okvira. Ukoliko vam šaljemo promidžbene poruke putem e-pošte, možete isključiti primanje bilo kakvih daljnjih promidžbenih poruka klikom na funkciju “odjavite se” ili “prestanite primati poruke ” u e-poruci. Također, možete u bilo kojem trenutku iskoristiti svoje pravo odjave tako da s nama stupite u kontakt na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i navedete sljedeće informacije: vaše ime, adresu e-pošte, kontakt telefonski broj, promidžbene poruke koje želite isključiti od primanja.

Izmjene Politike

Odredbe ove Politike mogu se povremeno mijenjati. Objaviti ćemo sve bitne izmjene ove Politike putem odgovarajućih obavijesti na ovoj internetskoj stranici ili ćemo vas obavijestiti o tome putem drugih komunikacijskih kanala.

Kontakt

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ovu Politiku šaljite nam slobodno na sljedeću adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Možete zatražiti kopiju mehanizama koji se odnose na određeni prijenos vaših osobnih podataka stupanjem u kontakt s Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

x
x

Podijeli na:

Kopiraj link u clipboard:

Kopirano u clipboard Kopiraj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće