Savjetovanje

Svaki poslovni dogovor sa sobom donosi specifičan splet izazova koji zahtijevaju specijalistička znanja i iskustvo. HLB Revidicon klijentima pruža poslovno i financijsko savjetovanje.

Optimizirati lance dobavljača, smanjiti troškove i povećati zaradu, upravljati radnom snagom, udovoljavati zakonskim zahtjevima, pratiti konkurenciju i trendove u industriji, ispunjavati očekivanja kupaca, identificirati i upravljati rizicima, pratiti tehnološke inovacije: uloga poslovnog lidera je kompleksna, a osigurati da poslovni procesi teku glatko, ponekad može biti izazov. Naš tim iskusnih poslovnih savjetnika može vam pomoći donijeti mudre odluke za zdravu poslovnu strategiju.

Razvijajte svoju konkurentsku prednost

U HLB mreži, naši poslovni savjetnici pomažu da inovativnim razmišljanjem i pristupom temeljenim na suradnji, poslovi rastu lokalno, regionalno i internacionalno. Naša snaga leži u jakim međuljudskim vještinama koje nam omogućuju ne samo da dijelimo tehnička znanja i ekspertizu, već i da slušamo i razumijemo klijentove želje i potrebe. Naš cilj je biti istinski partner i savjetnik u vašem poslu. Kako bi vam pomogli povećati prihode, poboljšati operativne procese i ostvariti organizacijske ciljeve, fokusiramo se na strategije za svaku fazu životnog ciklusa poduzeća.

Naši stručni timovi imaju iskustvo rada s klijentima svih oblika i veličina - od malih i srednjih poduzeća do velikih korporacija, od neprofitnog i profitnog sektora do subjekata od javnog interesa. Možemo vam pružiti cijeli niz usluga savjetovanja kako bismo vam pomogli ostvariti organizacijsku izvrsnost: od pronalaženja načina financiranja rasta do razumijevanja potreba potrošača i izgradnje odnosa s korisnicima u digitalnom dobu; od prepoznavanja i upravljanja rizikom do optimiziranja operacija.

Naša specijalnost

  • Financijsko savjetovanje
  • Računovodstveno i porezno savjetovanje
  • Procjene i investicijski elaborati, Kompilacije, Uvidi u financijsko poslovanje, Nagodbe u dužničko-vjerovničkim sporovima
  • Zakonska revizija financijskih izvještaja
  • Uvid u poslovanje
  • Interna kontrola i interna revizija
  • Forenzična revizija
  • Revizija projekata financiranih iz EU fondova
  • Financijski i porezni due diligence
get-in-touch

Stupite u kontakt

Bez obzira kakvo vaše pitanje bilo, naš tim će vas uputiti u pravom smjeru

Započnite razgovor
x
x

Podijeli na:

Kopiraj link u clipboard:

Kopirano u clipboard Kopiraj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće